Seka Aleksić objavila “Adio” na rođendan

Seka Aleksić je na svoj rođendan iznenadila svoje fanove i objavila baladu pod nazivom “Adio”.

“Dragi moji, sa zadovoljstvom vam poklanjam ovu pesmu, jer uvek sam više volela za svoj rođendan da darujem i poklanjam drugima.
Duboko verujem da su za naš rođendan neke kapije više otvorene nego drugih dana i da se naše želje ipak jače čuju i odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha.
Želim vam zato da se radujete i ne skidate osmeh sa lica. A ovu melodiju koju vam šaljem sam čula anđeoskim glasom pre nego svojim, neko mi je šaputao pre nego što sam je pevala… I taj neko mi je rekao da vam svima prenesem: adio starim ljubavima, adio prijateljima koji su nas izdali, adio slomljenim srcima, adio nama koji smo juče sami sebi podmetali nogu…
I ako je već adio, neka bude uz pesmu i igru, uz emocije – ali one snažne koje se pamte, one uz koje klecaju kolena, uz koje se pada na pod od radosti, one uz koje se ustaje ponovo i tako u krug, adio uz suzu, pesmu i smeh. I ako mogu jedan osmeh da vam poklonim danas, neka bude veličanstven… neka traje. Svi mi imamo naš adio, a ovo je moj kao poklon vama.
Voli vas i ljubi vaša Seka”, izjavila je Seka Aleksić na svom Instagram nalogu.

Foto:Ilustracija/pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rolling Stones objavili singl "Living in a Ghost Town"

Fri Apr 24 , 2020
Rolling Stones su nakon osam godina objavili singl. Novi singl “Living In A Ghost Town” je prva originalna pesma od 2012. godine, kada su na albumu “Grrr!” objavljene pesme “Doom And Gloom” i “One More Shot”. Foto:ilustracija/pixabay 60 SHARES Facebook podeli Tweet podeli Follow us Share Share Share Share Share