TREND

MUZIČKE VESTI

Dvostruko iznenađenje od MC Stojana

MC Stojan i Teodora Džehverović objavili su dve duetske pesme – „Voli me, voli me“ i „Candy.“ Za kratko vreme veliki broj pregleda obe pesme na youtubu kanalau obećavaju da će slušati duže vreme u trenutnoj eri skoro zatišja među izvođačima. https://www.youtube.com/watch?v=t5saRibQchQ https://www.youtube.com/watch?v=7FsFRdMtTz0 Foto:Ilustracija/pixabay

Demi Lovato objavila spot za pesmu „Dancing With The Devil“

Demi Lovato objavila je spot za pesmu „Dancing With The Devil.“ Novi album Demi Lovato izašao je zajedno sa novim spotom za pesmu „Dancing With The Devil“ koja se nalazi na albumu. Na albumu se nalazi 19 pesama što će neki pomisliti da je mnogo ali popularna pop pevačica je izgleda imala mnogo toga da…

22.godine: Beogradski sindikat i novi singl „Danima“

Beogradski sindikat slavi svoj 22. rođendan, a ko da su juče počeli. U slavljeničkom duhu objavili su i novi singl pod nazivom „Danima.“ https://www.youtube.com/watch?v=Forj8B5poII Foto:ilustracija/pixabay

Preminuo bubnjar Dragoljub Đuričić

Bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo je u 69. godini u bolnici „Dragiša Mišović” od posledica koronavirusa. Dragoljub Đuričić bio je poznati muzičar, poreklom iz Crne Gore koji je živeo i radio u Srbiji. Poznat je kao bubnjar bendova YU grupa, Leb i sol i Kerber, kao i član pratećih bendova Zdravka Čolića i Đorđa Balaševića, kao…

Roddy Ricch objavio novu pesmu

Roddy Ricch izveo je novu pesmu na dodeli nagrade Grammy 2021 pod nazivom „Heartless.“ Nakon što je izveo pesmu objavljena je i audio verzija. Mladi reper je bio nominovan u čak šest kategorija za nagradu Grammy ali na žalost otišao je praznih ruku. https://youtu.be/bmP7TaTIdMQ Foto:ilustracija/pixabay

Grammy 2021 dobitnici

63. Grammy dodela nagrada prošla je bez publike ali i uz očekivane dobitnike koji dominiraju već nekoliko godina američkom scenom. Tako je Beyonce po 28. put uzela u ruke nagradu i to za pesmu „Black Parade“ čime je postala najnagrađivanija žena u Grammy istoriji. Taylor Swift je odnela nagradu za najbolji album godine „Folklore.“ Taylor…

J.Lo i Alex Rodriguez i dalje zajedno

J.Lo i Alex Rodriguez izgleda da su i dalje zajedno, kako prenose američki mediji pozivajući se na izjavu para. Juče je osvanula vest u američkim medijima da se par rastao nakon dve godine veridbe. https://www.youtube.com/watch?v=KyIqiJ30LIA Foto:ilustracija/pixabay

Selena Gomez objavila svoj prvi album na španskom jeziku

Selena Gomez objavila svoj prvi album na španskom jeziku pod nazivom „Revelacion“. Popularna pevačica je u januaru mesecu objavila je pesmu i spot „Baila Conmigo“, na španskom jeziku koji je ujedno i bio najava objavljenog albuma. https://twitter.com/i/status/1370238571295215618 Foto:ilustracija/pixabay

K-pop: Rosé objavila svoj prvi samostalni projekat

Pevačica Rosé, članica grupe Blackpink, objavila je svoj prvi projekat pod nazivom „R“ na kome se nalaze dve pesme „On the Ground“ i „Gone.“ Obe pesme su izvodi na engleskom jeziku. https://youtu.be/CKZvWhCqx1s

Nick Jones objavio video spot za pesmu „Spaceman“

Nick Jones objavio je video spot za njegov najnoviji singl pod nazivom „Spaceman“. U video spotu pojavljuje se i njegova žena Priyanka Chopra kao hologram. https://youtu.be/V3cF_AuwZIc Foto:ilustracija/pixabay

Kaley Cuoco u ulozi Doris Day

Popularna glumica Kaley Cuoco tumačiće svoju nekadašnju koleginicu Doris Day. Nakon nominacije za Zlatni globus u seriji „The Flight Attendant“ i velike popularnosti koju je stekla u seriji „The Big Bang Theory“ glumica je dobila veliku priliku i obavezu da se nađe u ulozi Doris Day u limitiranoj seriji. Doris Day je bila glumica i…

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez raskinuli veridbu nakon dve godine

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez raskinuli veridbu nakon dve godine javljaju marički mediji. Slavni par je bio u vezi četiri godine, a 2019.godine su se verili. Par je do sada dva puta otkazao svadbu,a prema izjavi popularne pevačice otkazivanje je usledilo zbog karantina prouzrokovanog koronavirusom. https://twitter.com/JLo/status/1367496799703990281 Foto:ilustracija/pixabay

Preminuo Sanja Ilić

Frontmen grupe „Balkanika“ Aleksandar Sanja Ilić, preminuo je u 70. godini od posledica koronavirusa. Rođen je 1951. u Beogradu gde je sa samo 12 godina napisao je muziku na tekst Duška Radovića koju je izvodio Dragan Laković. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu 1975 . Kada je imao 16. godina, poslao je svoju kompoziciju…

Hurricane i nova pesma za Evroviziju

Grupa Hurricane objavila je novu pesmu koja će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije koja će se održati u Holandiji od 18. do 22. maja. Pesma pod nazivom „Loco Loco“ objavljena je danas, kao i video spot. Grupu Hurricane predstavljaju Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. https://www.youtube.com/watch?v=FSTMz-_kbVQ Foto:ilustracija/pixabay

Angellina objavila pesmu „Dah po dah“

Angellina nastavlja da unosi novine, na neki način, na praznoj sceni zbog koronavirusa. Mlada kantautorka objavila je pesmu „Dah po dah“ za koju je uradila i zanimljiv video spot. https://www.youtube.com/watch?v=kSL3C8w2zy8 Foto:ilustracija/pixabay

Lejdi Gagi vraćeni psi

U stanicu policije u Los Anđelesu jedna žena dovela je pse Lejdi Gage. Policija L.A potvrdila je na svom tviter nalogu da su pevačici vraćeni psi. Podsećamo da je šetač pasa Lejdi Gage bio upucan dok je šetao pse nakon čega je došlo do otmice dva buldoga. https://twitter.com/LAPDHQ/status/1365505097170513920

Lični šetač pasa Lejdi Gage ranjen

Šetač pasa Lejdi Gage ranjen je u Los Anđelesu kada je šetao tri njena psa. Napadači su ukrali dva buldoga, a prema pisanju američkih medija, pevačica nudi 500.000 dolara kao nagradu da joj se psi vrate. Tačno stanje ranjenog gospodina Fišera još nije poznato jer prema nekim medijima on je dobro , dok drugi pišu…

Elena Kitić objavila baladu

Elena Kitić na neki način je uvek ispred svih jer unosi dozu novine u svaki svoj novi singl i video spot. Mlada umetnica je i ovaj put odišla korak dalje u baladi „Fobije“. https://www.youtube.com/watch?v=a0PPNT6HknA Foto:Ilustracija/pixabay

Evanescence objavljuje novi album

Evanescence objavljuje novi album pod nazivom „The Bitter Truth“ 26.marta. Kao najavu predstojećeg albuma izveli su pesmu „Wasted On You“ u emisiji „Jimmy Kimmel Live!“ https://youtu.be/RYDSa6Pjqhk Foto:ilustracija/pixabay

Posle 28.godina razišao se Daft Punk

Posle skoro 28.godina razišao se francuski kultni dvojac koji je činio Daft Punk. Daft Punk osnovali su Tomas Bangalter i Gui-Manuel de Omem-Kristo u Parizu 1993. godine. Prvi album objavili su 1997.godine pod nazivom „Homework“. Razlaz su objavili u osmominutnom videu na youtubu. https://youtu.be/DuDX6wNfjqc

Preminuo Đorđe Balašević

Poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 67.godini u Kliničkom centru Vojvodine nakon što mu se pogoršalo stanje prouzrokovano koronavirusom. Đorđe Balašević rođen je u Novom Sadu 11. maj 1953 i bio je kantautor, pesnik,glumac… Bio je član grupa Žetva i Rani mraz, a 1982. je započeo solo karijeru. Ukupno je objavio 12 albuma. Solo…

Ariana Grande, Doja Cat i Megan Thee Stallion objavili video spot za pesmu „34+35“

Ariana Grande, Doja Cat i Megan Thee Stallion objavili video spot za remix pesme „34+35“ što je na neki način i bilo očekivano nakon dobrog uspeha. Ariana Grande objavila je album u oktobru pod nazivom „Position“ , a remix „34+35“ je objavljen tokom prošlog meseca i odmah je naišao na dobar prijem kod publike. https://www.youtube.com/watch?v=ssq6X6alZ3w…

Zara Larsson objavljuje svoj novi album

Zara Larsson se priprema da objavi svoj novi album 5.marta pod nazivom „Poster Girl.“ Prošlog meseca je objavila singl „Tak About Love“. https://youtu.be/H50LW6zGr54 Foto:ilustracija/pixabay

Cardi B objavila prvu pesmu u 2021

Reperka Cardi B objavila je prvu pesmu u 2021.godini pod nazivom „Up“ i zanimljiv video spot. Cardi B se već u prvim kadovima spota oprostila sa 2020. ( RIP 2020), a onda krenula sa nastupom kojim pokazuje zašto je jedna od najboljih reperki u Americi. https://youtu.be/rCiBgLOcuKU Foto:ilustracija/pixabay

Iii…vratili su se TAP 011

Posle skoro 22.godine grupa TAP 011 ponovo je na okupu i objavili su pesmu pod nazivom „Metar po metar“. Prva pesma posle nekoliko decenija, pa balada koja će sigurno naći put do fanova ovog nekada popularnog benda iz ’90-tih. Energiju koju su pokazali u „Metar po metar“ je sve što je dovoljno da se vrate…

Selena Gomez i novi singl „Baila Conmigo“

Selena Gomez i Rauw Alejandro objavili su singl od nazivom „Baila Conmigo.“ https://youtu.be/h5WN3pkxPF0 http://belgradetopchart.com/top-lista-strane-muzike Foto:ilustracija/pixabay

Kesha i Sam Feldt „Stronger“

Kesha i DJ Sam Feldt objavili su zajedničku pesmu pod nazivom „Stronger“. Poznata pevačica je prošle godine objavila album pod nazivom „High road“ koji su neki smatrali najboljim albumom u prošloj godini ali nije se izdvojio ni jedan hit. Jedan od najboljih vokalnih izvođača na svetu je uvek dobro čuti. https://youtu.be/6PcsC-h-Pfw Foto:ilustracija/pixabay

Glumac Alek Boldvin napustio tviter

Glumac Alek Boldvin najavio je da neko vreme neće koristiti društvenu mreži tviter. On je na svom tviter nalogu napisao: „Tviter je poput zabave na kojoj svi vrište. Nije baš zabava. Zbogom za sada.“ Poznati glumac je već napuštao tviter 2013.godine. https://twitter.com/AlecBaldwin/status/1351178962962100224

Bombaj štampa i pesma „Nisi sama“

Grupa „Bombaj štampa“ objavila je numeru „Nisi sama“ koju je pisao Momčilo Bajagić Bajaga, muziku Branko Đurić Đuro i Nedim Babović. https://youtu.be/Su6A7gr2VL8

Billie Eilish uvek iznenadi

Billie Eilish uvek zna da iznenadi, pa je tako objavila i duetsku pesmu na španskom. Billie Eilish i Rosalia objavili su pesmu na španskom pod nazivom „Lo Vas A Olvidar.“ Pesma je napravljena za HBO specijal epizodu serije „Euphoria“. https://youtu.be/8TsWkuWWXgc Foto:ilustracija/pixabay

Sećanje na RnB princezu Aaliyah

Danas bi RnB princeza Aaliyah napunila 42.godine da nije poginula u avionskoj nesreći pre skoro 20.godina. Voljena zvezda RnB stekla je tokom svoje kratke karijere mnoge nadimke, jedna koja je ostala je „Princeza RnB-a“. Ređala je muzičke ali i filmske hitove. Na ovim prostorima skrenula je pažnju hitom „Try again“ koji je ujedno bio i…

Debitanski singl koji ruši rekord

Olivia Rodrigo ( 17) svojim debitanskim singlom ruši rekord Ed Sheeran-a. Preko noći, Olivia Rodrigo uspela je da singlom „Drivers license“ da izbije na prvo mesto muzičkih top i da u jednom danu obori rekord na Spotify sa preko 15 miliona preslušavanja. https://youtu.be/ZmDBbnmKpqQ Foto:ilustracija/pixabay

Jennifer Lopez objavila spot za pesmu „In The Morning“ ( Video)

Jennifer Lopez objavila je spot za pesmu „In The Morning“ čime započinje ovu 2021.godinu. Spot je, kako se i očekuje, urađen maestralno da se u nekim trenucima i zanematijuje pesma jer svaka sekvenca je kao fotografija. https://www.youtube.com/watch?v=kk_HYB-AWrw Foto:ilustracija/pixabay

Zoi u 2021. sa pesmom „Đavoli“

Zoi ( Sara Šekularaca ) je započela 2021.godinu sa interesantnim singlom „Đavoli“. Posebnu pažnju izazvaće svakako spot. https://youtu.be/WHwOMtUUuMw

Rosamund Pike u odličnom filmu „I Care a Lot“

Rosamund Pike ponovo u ulozi loše devojke nakon filma „Gone Girl“. Glumica se našla u crnoj komediji pod nazivom „I Care a Lot“ gde pored Rosamund Pike tu su i : Peter Dinklage, Eiza González, Chris Messina i Dianne Wiest. Profesionalna starateljica ( Rosamund Pike ) imenovana je od strane suda za staratelja starijim osobama…

Charlotte Lawrence počela godinu sa singlom

Charlotte Lawrence počela je 2021.godinu sa singlom pod nazivom „Talk You Down“ za koji je uradila i video spot. Prošla godina je značajno uticala na muzičku scenu širom sveta,pa je objavljivanje singlova ili spotova bilo na „kašičicu.“ Američka pevačica je prošle godine imala i značajan pomak u karijeri kada joj je pružena prilika da izvede…

The Weeknd objavio novi video spot

The Weeknd objavio je novi video spot za pesmu „Save Your Tears“. Video o kome sada svi pričaju ne zbog pesme ili video spota već zato što se pevač podvrgao, prema američkim medijima, plastičnoj operaciji. The Weeknd skrenuo je na sebe pažnju i kada su objavljene nominacije za Gremmy u novembru jer nije nominovan ni…

Pomerena dodela Grammy nagrada

Dodela muzičkih nagrada Grammy 2021, koja je trebala da se održi 31. januara, pomerena je zbog pandemije COVID-19. Tačan datum kada će se održati nije saopšteno ali prema američkim medijima , koji se pozivaju na Variety, očekuje se da datum bude određen negde za mart mesec. Foto:ilustracija/pixabay

Olivia Wilde i Harry Styles u vezi

Olivia Wilde i Harry Styles su izgleda da su vezi. Prema američkim medijima, glumica i pop zvezda zajedno su već nekoliko nedelja. Popularna glumica i režiser raskinula je veridbu nakon 9 godina zabavljanja sa Jason Sudeikis sa kojim ima i dvoje dece. https://twitter.com/florencesriver/status/1346242716003303425

Harry Styles objavio video spot

Harry Styles objavio video spot za pesmu „Treat People With Kindness“i iznenadio sve. Bivši član benda „One Direction“ priredio je pravo malo iznenađenje za svoje fanove, a u pitanju nije samo spot već i njegov gost glumica Phoebe Waller-Bridge dobitnica Emi nagrade. https://youtu.be/L0X03zR0rQk Foto:ilustracija/pixabay

Gwen Stefani snimila video spot za pesmu „Let Me Reintroduce Myself“

Gwen Stefani započela je godinu spotom za pesmu „Let Me Reintroduce Myself“. Video spot je veoma interesantan jer se gospođa Stefani pojavljuje u više različitih odevnih stilova koje smo već videli u njenim spotovima. Jedna od odevnih kombnacija je iz spota „Don’t Speak.“ https://youtu.be/vZvkyfwD8mI

Dino Merlin i Senidah objavili „Dođi“

Dino Merlin i Senidah su na dan dočeka Nove godine objavili duetsku pesmu pod nazivom „Dođi.“ https://www.youtube.com/watch?v=_phR9CL1dyE

„Svečane bele košulje“ u novom odelu

Reper Ikac u saradnji sa Anicom Dobrom uradio je obradu pesme „Svečane bele košulje“ koja je jedna od numera za film „Crni bombarder“. Spoj „starog“ rep stila i rok pesme koja je obeležila jedan period je odlično upakovano za nove generacije i stare da se podsete rok pesme „Svečane bele košulje“ i poruke koje smo…

Katy Perry našla dublerku za svoj novi spot

Katy Perry snimila je spot za pesmu „Not The End Of The World“ u kojoj se umesto nje pojavljuje glumica Zooey Deschanel. Neko vreme pričalo se o velikoj sličnosti između glumice Zooey Deschanel i Katy Perry pa je očigledno popularna pevačica rešila da to iskoristi na najbolji način. Kolika je sličnost između glumice Zooey Deschanel…

Ed Sheeran objavio singl “Afterglow”

Ed Sheeran objavio je singl pod nazivom “Afterglow” i to je prvi singl od 2018.godine, a da nije uradio u saradnji sa nekim vokalnim izvođačem. “Afterglow” i nije pesma koja će vam se dopasti na prvo slušanje ali svakako da će Ed Sheeran dopreti do svoje publike i ovom pesmom. Poznati kantautor radi na svom…

Alen Sakić i singl „Jamajka“

Alen Sakić objavio je novi singl i budući hit pod nazivom „Jamajka“. Singlu „Jamajka“ neće trebati puno da bi se našla na prvom pesmu po gledanosti i slušanosti jer Alen Sakić pokazao je do sada da zna tačan ukus svoje publike koja se posle svakog singla uvećeva. Muziku potpisuje Alen Sakić i Stefan Đurić Rasta,…

Britney Spears i Backstreet Boys „Matches“

Britney Spears i Backstreet Boys doneli su svojim fanovima saradnju u pesmi „Matches“. Novi singl nalazi se na re-izdanju deluks albuma iz 2016 „Glory“ – „Glory Deluxe“. https://youtu.be/c0hb8oYDAcs