Dom omadine Beograda obustavlja sve programe

Dom omladine Beograda obaveštava javnost da, u skladu sa merama donetim od strane nadležnih organa Republike Srbije radi suzbijanja širenja koronavirusa, do daljeg obustavlja održavanje svih programa.

Ova odluka se odnosi na sve programe, kako na one u organizaciji ustanove kulture Dom omladine Beograda, tako i na koprodukcije, ali i programe drugih organizatora čije održavanje je bilo planirano u DOB-u. Izložbe u Galeriji Doma omladine Beograda će se odvijati u skladu sa godišnjim programom, ali bez organizovanja ceremonije otvaranja, javnih vođenja i grupnih poseta, već će biti dostupne isključivo za individualne posete.

Informacije o novim datumima događaja koji se neće održati u predstojećem periodu, uključujući i 67. Martovski festival, biće blagovremeno objavljene, u skladu sa daljim razvojem situacije i uputstvima nadežnih organa, saopštili su iz Doma omladine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Norah Jones najavila sedmi album

Sat Mar 14 , 2020
Norah Jones objaviće novi album pod nazivom “Pick Me Up Off The Floor” koji bi trebalo da izađe 8.maja. Sedmi album pevačice sastojaće se od neobjavljenih pesama koje je sakupljala u poslednjih dve godine. Foto:ilustracija/pixabay 60 SHARES Facebook podeli Tweet podeli Follow us Share Share Share Share Share