Beovizija 2020: Nije uspela da predstavlja Austriju, pa nastupa na Beoviziji

Ovogodišnja Beovizija se može smatrati veoma interesantnom iz više razloga o kojima ću govoriti u nekim od članaka, a sada da se osvrnemo na Thea Devy koja će nastupiti prve polufinalne večeri 28.februara.

Thea Devy je srpskog porekla inače živi u Austriji. Do sada je radila na nekoliko projekata i trebalo bi tokom 2020.godine da objavi svoj debitanski album.

Prošle godine našla se u užoj selekciji za predstavnika Austrije na Evroviziji 2020 sa pesmom “Judgement day” ( Sudnji dan). Ipak to je nije zaustavilo, pa se prijavila za Beoviziju sa pesmom “Sudnji dan”.

Mlada pevačica moćnog glasa i odlične pesme sigurno će biti jedna od glavnih kandidata za predstavnika Srbije za Evroviziju. Ličnog sam mišljenja da će biti jedan od 10 favorita ali teško među prva tri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Evrovizija 2020: Srbija nastupa 14.maja

Tue Feb 11 , 2020
Pobednik Beovizije, koji će se znati 1.marta, nastupiće druge polufinalne večeri u Roterdamu 14.maja. Prve polufinalne večeri nastupiće predstavnici: Sеvеrne Makеdоnije, Nоrvеške, Bеlоrusije, Кipra, Litvanije, Hrvatske, Švеdske, Аzеrbеjdžana, Malte, Izraеla, Slоvеnije, Аustralije, Ukrajine, Rumunije, Irske, Bеlgije i Rusije. Drugo polufinalno veče: Аustrija, Danska, Mоldavija, Bugarska, Pоljska, Švajcarska, Finska, Jеrmеnija, Srbija, […]