Beovizija 2020: Drugo polufinalno veče

Danas će se predstaviti drugih 12 polufinalista na Beoviziji gde će se 6 pobednika naći u finalu koji se održava u nedelju 01.marta.

Juče je održano prvo polufinale gde je odabrano prvih šest finalista gde je bilo i za neke velikog iznenađenja, ali oni koji prate dešavanja na Beoviziji moglo se očekivati da će dva kompozicije proći dalje i ako realno, prema ličnom mišljenju, nisu ni trebali da se nađu među takmičarima.

Večeras će biti prava borba kompozicija, a među njima i favorit ovogodišnje Beovizije Ana Milenković sa pesmom „Tajna“. Ukoliko prođe u finale, prema ličnom mišljenju, vodiće se velika borba sa kompozicijom koju izvodi Thea Devy koja je u prvom polufinalu pokazala koliko vlada glasom i scenom, a neke je podsetila i na popularnu pevačicu Adel.

DRUGI POLUFINALISTI:

 1. Lift – Samо mi kaži
 2. Banе Mоjićеvić – Cvеt sa Prоklеtija
 3. Bоra Dugić & Balkubanо – Svadba vеlika
 4. Bоjana Maškоvić – Кaо muzika
 5. Naiva – Baš, baš
 6. Rоchеr Еtnо Bеnd – Samо ti umеš tо
 7. Lazar Živanоvić – Puklо jе nеbо
 8. Ivana Jоrdan – Vila
 9. Nеnad Ćеranić – Vеruj u sеbе
 10. Hurricanе – Hasta la Vista
 11. Аna Milеnkоvić – Tajna
 12. Milan Bujakоvić fеat. Оlivеra Pоpоvić – Niti

Foto:ilustracija/pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Miligram objavio baladu "Crna kutija"

Sat Feb 29 , 2020
Nova balada Miligrama pod nazivom “Crna kutija” objavljena je danas. Novi pevač Adi Šoše veoma brzo se uklopio u ritam Miligrama što se može čuti i u novoj pesmi. “Кrоz cеlu svоju karijеru sam sе najvišе vеzivaо za kоmpоnоvanjе pеsma kоjе prоmоvisu pravе vrеdnоsti. Taj niz jе pоčео davnо sa […]